TOP

Ølbrygning er hovedtemaet!

Dette er arrangementet for Jer der har hovedfokus på at prøve at brygge øl, og som samtidig gerne vil spise en god middag sammen undervejs!

Kom og bryg dit eget øl hos os, – og se om det skal være din nye hobby. Eller tilbring sjove og udbytterige timer sammen med gode venner.

Inden I kommer, har I valgt hvilken øl I vil brygge. Og vi har sørget for indkøbene til både øl og den mad I også tilbereder og spiser sammen undervejs. Med et godt glas øl til, forstås.

I vælger mellem IPA, Pale Ale, Brown Ale og Dortmunderish (pilsner) (den sidste lidt afhængig af årstid).

Hele forløbet tager ca 5 timer med masser af små og store pauser undervejs, så vi synes det er oplagt at I også laver jeres egen middag undervejs. Vi foreslår en forholdsvis enkel grill- eller simre menu. For at nå i mål inden sengetid starter vi senest kl 16.30

Hovedvægten er lagt på at brygge øl. I brygger 40-50 liter øl, som sættes til at gære inden I tager herfra. En til to uger senere skal øllet tappes. Vi sørger for flasker mm, – og I behøver ikke alle møde op for at tappe. Hvis man er 3-4 personer, tager det en god times tid, – så kan I få øllet med hjem.

På dagen, mens vi brygger, kan man lugte og smage på urten. Ved tapningen kan man smage på den gærede men endnu flade ikke lagrede øl og forestille sig det færdige resultat. Vi måler også undervejs så vi kender styrken på øllet, og så snakker vi jo øl hele tiden….

Har I taget kolleger, venner eller familie med som brænder mindre for ølproduktion men i stedet gerne vil stå for en mere sofistikeret menu så læs mere HER

For priseksempler og bookning se HER

Alle materialer til både øl, mad og drikke er indkøbt når I kommer og inkluderet i prisen.

I skal blot fortælle os hvilken øl I vil brygge og evt give lidt input til menu’en.

Retur til introside HER