TOP

Priser, betingelser og booking

Hestene på græs

Kan man låne sine heste ud til hvem som helst?

Ja det gør vi! Næsten. Er vi i tvivl om det er en god ide, – for vore gæster eller for vore heste, må I acceptere at vi tager med på den første tur for at se om det nu også går. Og vi er ikke en rideskole så du skal kunne ride i naturen, – eller komme sammen med en erfaren rytter der kan!

Men vore heste er vant til forskellige ryttere (maks. 90 kg), og de er rimelig robuste.  Så vi vælger at tro, og har erfaring for at vore gæster behandler vore dyr godt, overholder aftalerne vi laver, – og i øvrigt er i besiddelse af tilstrækkelig erfaring og sund fornuft når de rider ud i naturen.

Så du kan booke en ridetur hos os. Hestene er reserverede når vi har modtaget dit depositum. Hvis du finder ud af det ikke lige var dig at ride ture på vore heste mister du kun dette depositum. Hvis vi skulle vurdere at det ikke er forsvarligt at du/I rider vore heste på grund af vejret (typisk stærk blæst) får du hele depositum tilbage.

Husk at al ridning foregår på eget ansvar. Vore heste er forsikrede, men rytteren må selv være dækket af en ulykkesforsikring.

Men ring eller skriv meget gerne inden I kommer hvis I er usikre på noget. Så kan de fleste tvivlsspørgsmål afklares inden I kommer og vi kan få forventningerne korrekt afstemt.

PRISER

Ridetur uledsaget men med kort, Op til 2-3 timers ridning, pr hest: DKK 410,00

10-turskort, DKK 3850. Kortet er ikke personligt men køber skal deltage i rideturene.

Tillæg for guide (uanset antal ryttere): DKK 420,00

Depositum ved bookning af heste, 50% af totalbeløbet

Hjelme og chaps kan lejes for dkk. 20,- per del.

BOOKING

Hvis du har spørgsmål til leje af heste eller gerne vil booke en ridetur, så ring, send sms eller skriv en mail.

Mobil tel: +45 51500016  Email[email protected]