TOP

Vores heste

Alle heste rides med engelsk saddel og med almindeligt bid. De er turheste, – ikke dressur eller springheste.

vores heste - Zarina

Zarina, gårdens lille feminine hoppe

Zarina

Er vores brune araberhoppe, føl af min første hoppe Sussi som blev købt som en ”araberblanding”. Faderen er ren OX araber. Hun er ca. 145 cm i stang, er super sød og som regel meget veloplagt. Hun er meget sikker på benene, hurtig, og vil gerne være foran, – men ikke nødvendigvis. I stille og roligt tempo kan hun sagtens rides af let øvede ryttere, men udfordrer man hendes racergen er hun som regel med på den spøg! Hun er ikke så stor men kan sagtens rides af voksne.

Livi

I juli måtte vi desværre sige farvel til Pinto, – 29 år gammel, da han havde ødelagt et knæ om natten ude på folden.

Vi har nu fået Livi istedet, – en brun hoppe på 7 år, 163 i stang, ung, glad og superstabil og velopdragen. Men hun vil frem i verden…

Hun er ikke Pinto og duer ikke til børn og uøvede,. Hun har i sit tidligere liv været travhest men er også blevet redet de sidste 3 år så hun lystrer knæ og sæde fint og er uproblematisk og nem at ride for øvede ryttere.

Vores heste - Mas

Mas, vores kælne palomino vallak

Maserati

Også kaldet Mas er Palomino , – gylden/gul med hvid man og hale, – samt sokker, blis og (næsten) blå øjne. Flot, især om sommeren. Hans far er svensk varmblod, og Mas er klart mere varmblod end araber selv om Santana, hans mor var mest araber. Han er ca 160 i stang og en dejlig turhest. Næsten altid i fint humør, og med en dejlig skridt, trav og galop. Han er super stabil og sød og kan rides på tur sammen med andre haf hestene af relativt uøvede.

Rosanne

Rosanne er en hollandsk varmblodshoppe, rød og 160cm i stang. Vi købte hende i oktober -17 og har efterhånden lært hende at kende som en meget velopdragen sød og opmærksom ridehest med god energi. Hun er redet meget i ridehus og er således dem mest skolede af vore heste men er blevet meget glad for livet som turhest. Kan man sin grundridning kan hun rides med en lillefinger

Speedy

Vores allesammens’ Speedy Gonzales er nu 6 år og så småt klar til udlejning til øvede ryttere. Men han har stadig brug for en rytter der forstår at opmuntre ham meget hvis han skal yde sit bedste. Han måler godt 160cm i stang. Han er utrolig sød og omgængelig, er altid forrest i køen når der skal hilses på. Så han er så småt en del af truppen.