TOP
Kødsalg, miljøvenlingt og bærdygtig kød produktion og salg
Blog Kødsalg

Bæredygtigt og miljøvenligt kalve og oksekød

Hvad er hyggeligere end at gå en tur på engen en sommeraften og se på køer og kalve der græsser og gumler?  Vore køer og kalve lever hele sommeren det frie liv på vores eng med adgang til alt det enggræs de kan æde. Vi nyder dem hele sommeren og de sikrer at vi kan bevare vores eng som en eng!

Vore dyr indkøbes fra en mælkeproducent om foråret. Køerne har produceret mælk, men må nu vige pladsen for en (bedre) kollega. Tyrekalvene giver vi et liv på vores eng sammen med disse plejemødre. Jerseyracen er jo ikke kendte for en stor kødproduktion, men kendere ved at kødkvaliteten er helt i top og køerne har gode moderegenskaber og tager derfor gerne fremmede kalve til sig og giver masser af mælk til dem. Så vi slår mange fluer med et smæk! Vi bevarer vores eng. Vi producerer kød af aller højeste kvalitet. Og sidst men ikke mindst er dyrevelfærd og miljøhensyn i højsædet.

Købere af kød hos os inviteres i løbet af sommeren til en spadseretur på  engen sammen med os, med udsigt til søer, græs, køer og kalve, – og resten af dyrelivet. Kom og se hvor godt de har det og hvor flot her er!

Til efteråret slagtes dyrene hos den lokale slagter hvor vi selv kører dem hen i flok. Nogle uger senere kan I så købe velhængt kød og pølser fra dyrene.

I 2020 skal I hente kødet hos os fredag den 13 november mellem kl 16 og 19

Vi tilbyder

Kalvekød

Bøfkød

Hakket kød

Simre kød

Pølser og røgvarer

Bestillingsliste Bestilling kød 2020

«

»