TOP

Bøfkød

Kød fra bagparten – også kaldet bøfkød

Det er her man finder det bedste kød til stege og bøffer.
Herunder højreb/entrecote, tyndsteg/T-bone, mørbrad, tyksteg, culotte, cuvette, tyksteg, yderlår, og klump. Heraf kan man skære bøffer og mindre stykker til spyd, wokmad, benløse fugle osv.

kødsalg af bøfkød og kalvekød fra jersey køerDet velhængte kød (knap 3 uger) leveres i poser med navn, lige til at putte i boksen, – eller til at skære i mindre stykker efter egne ønsker.

Bestil portioner á ca 3 kg. Vi kan ikke garantere frit valg, – men forsøger at lave gode portioner til jer alle når I kommer. Kødet er bestillingsvare og skal bestilles inden 15. oktober 2019.

Prisen er 120 kr/kg kød.

Husk du kan bestille ben (25 kr) og indmad (25 kr) uanset mængde.

Se mere om bestilling Bestilling kød 2019