TOP

Kalvekød

Vi vil gerne give dig muligheden for at smage rigtig kalvekød

En delikatesse som faktisk ikke kan købes mere, idet traditionel opdræt af sødmælkskalve heldigvis ikke finder sted i Danmark længere.

kalvekød - naturpleje

Hvem siger jersey ikke kan naturpleje?

De fleste jerseytyre er i årevis blevet aflivet ved fødslen fordi de er små og der ikke er økonomi i at opdrætte dem. Og andre racer slagtes først meget ældre, som ungtyre, for at få EU’s slagtepræmie.

Men kød fra jerseyracen smager fortræffeligt. Faktisk er de flere gange kåret som racen med den bedste kødkvalitet og vi kombinerer derfor salg af jersey køer og tyrekalve med vedligeholdelse af vores dejlige eng.

Du køber en kvart velhængt (ca 10 dage) kalv, ca 15- godt 20 kg uden ben, som er pakket i poser hvorpå der står hvad der er i og som er klar til fryseren. Det fylder cirka en skuffe i en skabsfryser. Du henter kødet her hos os den 15. november 2020.

Kødet koster 107 kr/kg, incl slagtning, partering, pakning og moms, men excl ben og indmad. Det kan du få med gratis, hvis blot du bestiller i forvejen.

Læs mere om priser og bestilling Bestilling kød 2020