Pølser og røgvarer

En del af kødet fra køerne hakkes lige efter slagtning og laves til superlækre spegepølser, grillpølser og nu også oksemedister.
Pølserne ryges, – og det samme gør inderlår og lårtunge
Efter tørring i ca 14 dage vejer spegepølserne ca 700-750 gram stykket og er spiseklare. Pølserne kan fryses eller vacuumpakkes. I køleskab holder de sig som andre pølser.
Grillpølserne laves i naturtarm og kødet er grovere og indeholder nok mere kød end sædvanlige grillpølser så man kan ikke spise lige så mange….. Grillpølserne sælges i 1 kg portioner.
Sidste år fik vi lavet medisterpølser og der var smagsprøver på dagen. Alle pølserne blev revet væk, – så vi sælger oksemedister igen i år!
Inderlår og lårtunge ryges let og kan f.eks anvendes som Italiensk Bresaola eller som Carpaccio. Utroligt lækker skåret i tynde skiver (skæres bedst efter 2-4 timers optøning indpakket i viskestykke i køleskabet, – hvis man ikke har en pålægsmaskine)
Vi serverer smagsprøver efter sommerens engvandringer, så der får I lejlighed til at smage. Røgvarer er bestillingsvare efter først til mølle princippet, så husk at bestille julepølserne, senest inden 15 oktober!!!
Vi sælger tre varianter spegepølser:
Oksespegepølse (“alm” spegepølse)
Chili pølse (bl.a chili, paprika, spidskommen)
Italiensk pølse (bl.a fennikel, paprika)
Spegepølserne koster 145 kr/stk (de er store, ca 700 gram!) Del dem eventuelt i mindre portioner, når de fryses ned eller vaccuumpakkes.
Andre pølser og røgvarer vi sælger
Grillpølserne koster 120 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker
Oksemedister koster 120 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker
Røget inderlår koster 180 kr/kg, røget lårtunge 150 kr/kg
Bestil pølser og røgvarer i dag Bestilling kød 2019