TOP

Pølser og røgvarer

hjemmelavet pølser med god smag

En del af kødet fra køerne hakkes lige efter slagtning og laves til superlækre spegepølser, grillpølser og oksemedister.

Pølserne ryges, – og det samme bliver  inderlår og lårtunge

Efter tørring i ca 14 dage vejer spegepølserne ca 700-750 gram stykket og er spiseklare. Pølserne kan fryses eller vacuumpakkes. I køleskab holder de sig som andre pølser.

Grillpølserne er oksefrankfurtere men indeholder nok mere kød end sædvanlige grillpølser så man kan ikke spise lige så mange….. Grillpølserne sælges i 1 kg portioner.

Vi får også lavet medisterpølser og der er smagsprøver på udleveringsdagen. De bliver som regel revet væk, – så bestil, så er der også til dig!

Inderlår og lårtunge ryges let og kan f.eks anvendes som Italiensk Bressaola eller som Carpaccio. Utroligt lækkert, skåret i tynde skiver (skæres bedst efter 2-4 timers optøning indpakket i viskestykke i køleskabet, – hvis man ikke har en pålægsmaskine.)

Vi serverer smagsprøver efter sommerens engvandringer, så der får I lejlighed til at smage. Røgvarer  er bestillingsvare efter først til mølle princippet, så husk at bestille julepølserne, senest inden 15 oktober!!!

Vi sælger tre varianter spegepølser:

Oksespegepølse (“alm” spegepølse)

Chili pølse (bl.a chili, paprika, spidskommen)

Italiensk pølse (bl.a fennikel, paprika)

Spegepølserne koster 145 kr/stk (de er store, ca 700 gram!)  Del dem eventuelt i mindre portioner, når de fryses ned eller vaccuumpakkes.

Andre pølser og røgvarer vi sælger

Grillpølserne koster  130 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker

Oksemedister koster 120 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker

Røget inderlår koster 180 kr/kg, røget lårtunge 150 kr/kg

Bestil pølser og røgvarer i dag Bestilling kød 2020