TOP

Pølser og røgvarer

hjemmelavet pølser med god smag

En del af kødet fra køerne hakkes lige efter slagtning og laves til superlækre spegepølser, grillpølser og nu også oksemedister.

Pølserne ryges, – og det samme gør  inderlår og lårtunge

Efter tørring i ca 14 dage vejer spegepølserne ca 700-750 gram stykket og er spiseklare. Pølserne kan fryses eller vacuumpakkes. I køleskab holder de sig som andre pølser.

Grillpølserne laves i naturtarm og kødet er grovere og indeholder nok mere kød end sædvanlige grillpølser så man kan ikke spise lige så mange….. Grillpølserne sælges i 1 kg portioner.

Sidste år fik vi lavet medisterpølser og der var smagsprøver på dagen. Alle pølserne blev revet væk, – så vi sælger oksemedister igen i år!

Inderlår og lårtunge ryges let og kan f.eks anvendes som Italiensk Bresaola eller som Carpaccio. Utroligt lækker skåret i tynde skiver (skæres bedst efter 2-4 timers optøning indpakket i viskestykke i køleskabet, – hvis man ikke har en pålægsmaskine)

Vi serverer smagsprøver efter sommerens engvandringer, så der får I lejlighed til at smage. Røgvarer  er bestillingsvare efter først til mølle princippet, så husk at bestille julepølserne, senest inden 15 oktober!!!

 

Vi sælger tre varianter spegepølser:

Oksespegepølse (“alm” spegepølse)

Chili pølse (bl.a chili, paprika, spidskommen)

Italiensk pølse (bl.a fennikel, paprika)

Spegepølserne koster 145 kr/stk (de er store, ca 700 gram!)  Del dem eventuelt i mindre portioner, når de fryses ned eller vaccuumpakkes.

Andre pølser og røgvarer vi sælger

Grillpølserne koster  120 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker

Oksemedister koster 120 kr/kg og sælges vacuum pakket i et kg pakker

Røget inderlår koster 180 kr/kg, røget lårtunge 150 kr/kg

 

Bestil pølser og røgvarer i dag Bestilling kød 2018