TOP

Øl og mad

Dette er arrangementet for jer hvor nogle gerne vil brygge øl, andre stå for en lækker og varieret menu, og alle gerne vil blive klogere på at sammensætte mad og øl så det passer sammen!

Kom og bryg øl og lav mad hos os, – og tilbring nogle sjove og udbytterige timer i hinandens gode selskab.

Inden I kommer, har I valgt hvilken øl I vil brygge og om I vil lave det kolde bord eller en middag. Vi har sørget for indkøbene til både øl og mad. Med et godt glas øl (eller vin) til, forstås.

Fine sprøde rabarber

Maden tilberedes ofte med udgangspunkt i egne råvarer, – vi har egen gårdbutik der bidrager med kød og en stor køkkenhave hvor der høstes frugt, bær og grønt, – ofte på dagen, – og af jer hvis vejret tillader det.

I hverdagen er vi ofte i tidsnød og derfor bliver madlavning tit noget der skal overstås. Men det skal jo ikke forhindre at vi holder liv i gode traditioner omkring mad og madlavning når der er lidt mere tid. Genoplever hvor sjovt det er at lave mad sammen og får ny inspiration til den hjemlige menu.

Uanset om det er det kolde eller det varme bord er vi leveringsdygtige. Og vi blander gladelig gamle traditioner med nye ideer for at få sund, sjov og nem mad på bordet. Vi har blandt andet fokus på en modernisering af dansk smørrebrød som igen er blevet hipt men i en ny version…

De vigtigste principper for den mad I laver hos os er:

  • Det skal helst være nemt og ikke for arbejdskrævende.
  • Det skal gerne laves fra grunden, – og gerne med egne friske råvarer
  • Vigtigst af alt, – det skal smage godt.

Læs og vælg mellem madtemaer HER.

Bookning og priseeksempler se HER

Retur til introside HER