TOP
Blog Kødsalg

Nygaard kalvekød 2018

Kære alle sammen!

 

Så er årets dyr igen ved at være godt etableret her på Nygaard!

 

Det lykkedes at finde dyr igen i år!

Vi har haft den store glæde at få lov til at købe køer og kalve der hvor vi købte dem for to år siden. Der er nu kommet en ny ejer, Martin, og han vil også gerne sælge både køer og kalve til os. Det er vi glade for og hans dyr er fortsat utrolig rolige og omgængelige. De er simpelthen så dejlige at omgås og det letter arbejdsgangene meget. Martin er dog blevet velsignet med utrolig mange kviekalve i år, – det kneb derfor med tyrekalvene så vi har indkøbt to kalve hos en anden landmand i stedet, – men de er også faldet godt til.

 

Så nu har vi igen 4 køer og 8 kalve, – halvdelen er allerede installeret nede på engen (se billedet nedenfor) og nyder det gode vejr. De sidste går stadig herhjemme ved gården og er ved at vænne sig til solen, hinanden og græsset.

 

Proceduren er uændret, ved bestilling af en kvart kalv bedes I samtidig indbetale 400 kr i depositum, – gerne på mobilepay på 51500016, – jeg vedhæfter bestillingsliste som I også meget gerne må returnere med jeres bestillinger. Det er selvfølgelig muligt at efterbestille senere.

Læs mere på vores hjemmeside

Siesta

 

Facebook gruppe og blog på hjemmesiden.

Som en helt ny service til de af jer der gerne vil følge lidt mere med i livet på engen, har vi i år oprettet en Facebook gruppe som I kan melde jer ind i og hvor I kan se lidt billeder mm hen over sommeren. Navnet på gruppen er Nygaard kødsalg og linket er https://www.facebook.com/groups/163355851013264/  . Vi håber mange vil melde sig ind og evt kommentere lidt undervejs. Og gerne bruge denne mulighed til at sprede det glade budskab til andre interesserede. Alle er velkomne til at melde sig ind i gruppen og/eller følge med i hvad der sker. Det bliver i øvrigt også muligt at følge lidt med på vores hjemmeside hvor der nu er en blog hvor vi fortæller lidt om dyrene. Men endnu har jeg ikke fået de to ting linket helt sådan som jeg gerne vil….

I øvrigt er I meget velkomne til at dele erfaring og opskrifter mm på bloggen og i gruppen.

 

Vigtige datoer, – fortsat på mail også….

Jeg vil dog fortsat sende mails ud om vigtige datoer til de der har bestilt varer hos os. Og jeg kan allerede nu afsløre følgende vigtige datoer:

 

Onsdag den 6 juni kl 19.00:                                Kalvekig på engen. En pølsemad og en forfriskning bagefter.

Søndag den 12 august kl 15.30:                        Kalvekig på engen. En pølsemad og en forfriskning bagefter

Fredag den 15 november fra kl 16.00             Afhentning af bestilt kød

 

 

Mange varme sommerhilsner fra John og Tove

 

PS: Jeg ved nogle allerede er blevet inviteret med i gruppen, – jeg har jo være i gang med at øve mig lidt, – både med at lægge billeder op og med hvordan det i det hele taget fungerer. Håber I lever med det…

 

phone  +45 5150 0016

«