TOP

Temaer

To muligheder for at blive klogere på øl:

Gang i køkkenet!

Smag på øllet (Øl og Mad I):

Undervejs, mens maden tilberedes, gives der smagsprøver på øl til en hver lejlighed og vi diskuterer hvilken øl der passer til hvilken mad.

Vi brygger ikke øl, men laver en fuld menu sammen som nydes med øl der passer til.

Bryg øllet (Øl og Mad II):

Her brygges der øl mens menuen bliver til samt under middagen.

Vi hjælpes ad med at tilberede en fuld menu mens et bryg tilberedes og sættes til gæring.

To menuer, en med varme retter en med moderne smørrebrød

Danmark Classic, varme retter piftet op og kombineret på en ny måde

Der er masser af danske retter og råvarer som vi gerne vil hive lidt frem fra glemmebogen. Især mange efterretter kan godt moderniseres lidt og

Salat…..

introduceres som enten hovedret på en kødfri dag eller lækkerdessert. Samtidig vil vi gerne slå et slag for langtidsstegning, simreretter og masser af grøntsager. Sammen laver I en fuld menu hvor vi hovedsageligt anvender årstidens gode danske råvarer.

Danmark Classic, det kolde bord

Danmark er kendt for sit smørrebrød, måske især i udlandet. Men det har med rette på det seneste fået en gevaldig renæssance i de hippe cafeer i indre KBH Vi vil gerne give jer ny inspiration til at lave godt smørrebrød. Uanset om det er til madpakken eller om det er til frokostbordet. Fokus er på gode og sunde råvarer, også brødet, og sammen laver I diverse smørrebrød og retter til et lækkert frokostbord.

Retur til introside HER