Ølbrygning

Bryg og smag godt øl og lav dejlig mad sammen…

Bryg og smag godt øl og lav dejlig mad sammen…

Kom og få en sjov og udbytterig dag/aften sammen med gode venner eller familie, –  eller få en anderledes team event med kollegerne.

Hvad er sjovere og mere opbyggeligt end at lave noget sammen hvor resultatet af anstrengelserne krones med at man sammen nyder resultatet!

Kom her og prøv at samarbejde og koordinere i nye omgivelser og på en ny måde, – og kom hjem med masser af inspiration og godt humør.

Vi foreslår følgende forløb, – vælg det der passer jer bedst, –  eller kontakt os og få et tilbud

Er ølbrygning hovedtemaet?

Er I en flok øl-entusiaster som vil prøve at brygge øl foreslår vi en forholdsvis enkel grill- eller simre menu dertil. 

Øl & mad

Har I taget kolleger, venner eller familie med som brænder mindre for ølbrygning og hellere vil have ny inspiration til at lave moderne smørrebrød eller varme retter? Eller til at kombinere god øl og god mad? Læs mere om mulighederne for at dyrke begge passioner 

Team building/Firma event

Dette forløb er for jer der har mere tid og eventuelt vil supplere med mødeaktivitet.

I kan afholde interne møder og/eller I kan vælge et af de top professionelle indslag vi  kan tilbyde. Vælg f.eks mellem et foredrag om øl, hvordan man kan bruge sin stemme bedre, business yoga, coaching mellem kolleger eller nogle af de andre spændende indslag vi tilbyder.

Uanset arrangementtype gælder:

Inden I kommer vælger I hvilken øl I evt skal brygge og hvilken type mad I vil lave.

For at nå i mål inden sengetid starter vi senest kl 15.00 (16 hvis I ikke skal brygge øl).

Når I kommer er alle ingredienser til både mad og øl klar men I er selv med gennem hele processen indtil øllet stilles til gæring og maden serveres. 1-2 uger senere er I (nogle af jer) med når øllet tappes på flaske hvorefter I kan hjembringe jeres eget hjemmebryggede øl.

Vi stiller materialer til madlavning og ølbrygning (diverse malttyper, gær og humle) og ølbrygningsudstyr (Braumeister, 50 liter + andet nødvendigt udstyr til at følge processen samt gæringsbeholdere) til rådighed. Derudover sørger vi også for tappeudstyr + flasker og kapsler når øllet skal tappes.

Også råvarer til mad er klar, – nogle til at blive høstet i vores store køkkenhave hvis vejret tillader det.

ØL OG MAD

Dette er arrangementet for jer hvor nogle gerne vil brygge øl, andre stå for en lækker og varieret menu, og alle gerne vil blive klogere på at sammensætte mad og øl så det passer sammen!

Kom og bryg øl og lav mad hos os, – og tilbring nogle sjove og udbytterige timer i hinandens gode selskab.

Inden I kommer, har I valgt hvilken øl I vil brygge og om I vil lave det kolde bord eller en middag. Vi har sørget for indkøbene til både øl og mad. Med et godt glas øl (eller vin) til, forstås.

Maden tilberedes ofte med udgangspunkt i egne råvarer, – vi har egen gårdbutik der bidrager med kød og en stor køkkenhave hvor der høstes frugt, bær og grønt, – ofte på dagen, – og af jer hvis vejret tillader det.

I hverdagen er vi ofte i tidsnød og derfor bliver madlavning tit noget der skal overstås. Men det skal jo ikke forhindre at vi holder liv i gode traditioner omkring mad og madlavning når der er lidt mere tid. Genoplever hvor sjovt det er at lave mad sammen og får ny inspiration til den hjemlige menu.

Uanset om det er det kolde eller det varme bord er vi leveringsdygtige. Og vi blander gladelig gamle traditioner med nye ideer for at få sund, sjov og nem mad på bordet. Vi har blandt andet fokus på en modernisering af dansk smørrebrød som igen er blevet hipt men i en ny version…

TEAM BUILDING, FIRMA EVENT

Sammensæt jeres egen dag!

Afhængig af årstiden er der mange muligheder og I er velkomne til at bidrage med planlægningen. I råder over en renoveret kostald, nu med brændeovn, gulvvarme samt direkte adgang til græsplæne, grill, solnedgang mm:

– et stort fuldt udstyret køkken med brygfaciliteter, i alt ca 35 m2.

– et stort hyggeligt nyindrettet opholdslokale (den gamle kostald, ca 55 m2) med brændeovn, mødefaciliteter og hvor alle kan spise sammen.

– afhængig af årstid mulighed for selv at ”høste” en del af middagen i stor køkkenhave

– ugenert land/gård miljø med mulighed for udendørsaktiviteter i direkte

tilknytning til køkken/opholdslokale

– afstand til S-tog (Egedal) ca 2.5 km

De vigtigste principper for den mad I laver hos os er:

BOOKNING OG PRISER

For mere information og tilbud på specifikt arrangement er du altid velkommen til at kontakte hos her.
Priser vil naturligvis variere afhængig af typen på arrangementet. 

Du er velkommen til at kontakte os med spørgsmål til hver en tid.
Vi taler også engelsk, tysk og fransk.


Mobil: +45 51500016

Email:toveogjohn@mail.tele.dk

Adresse:
Nygaard
Sperrestrupvej 24
3650 Ølstykke