BOOKNING OG PRISER

Bryg og smag godt øl og lav dejlig mad sammen…

Kom og få en sjov og udbytterig dag/aften sammen med gode venner eller familie, –  eller få en anderledes team event med kollegerne.

Hvad er sjovere og mere opbyggeligt end at lave noget sammen hvor resultatet af anstrengelserne krones med at man sammen nyder resultatet!

Kom her og prøv at samarbejde og koordinere i nye omgivelser og på en ny måde, – og kom hjem med masser af inspiration og godt humør.

Vi foreslår følgende forløb, – vælg det der passer jer bedst, –  eller kontakt os og få et tilbud

Er ølbrygning hovedtemaet?

Er I en flok øl-entusiaster som vil prøve at brygge øl foreslår vi en forholdsvis enkel grill- eller simre menu dertil.

Øl & mad

Har I taget kolleger, venner eller familie med som brænder mindre for ølbrygning og hellere vil have ny inspiration til at lave moderne smørrebrød eller varme retter? Eller til at kombinere god øl og god mad? Læs mere om mulighederne for at dyrke begge passioner

Team building/Firma event

Dette forløb er for jer der har mere tid og eventuelt vil supplere med mødeaktivitet.

I kan afholde interne møder og/eller I kan vælge et af de top professionelle indslag vi  kan tilbyde. Vælg f.eks mellem et foredrag om øl, hvordan man kan bruge sin stemme bedre, business yoga, coaching mellem kolleger eller nogle af de andre spændende indslag vi tilbyder.

Uanset arrangement type gælder:

Inden I kommer vælger I hvilken øl I evt skal brygge og hvilken type mad I vil lave.

For at nå i mål inden sengetid starter vi senest kl 15.00 (16 hvis I ikke skal brygge øl).

Når I kommer er alle ingredienser til både mad og øl klar men I er selv med gennem hele processen indtil øllet stilles til gæring og maden serveres. 1-2 uger senere er I (nogle af jer) med når øllet tappes på flaske hvorefter I kan hjembringe jeres eget hjemmebryggede øl.

Vi stiller materialer til madlavning og ølbrygning (diverse malttyper, gær og humle) og ølbrygningsudstyr (Braumeister, 50 liter + andet nødvendigt udstyr til at følge processen samt gæringsbeholdere) til rådighed. Derudover sørger vi også for tappeudstyr + flasker og kapsler når øllet skal tappes.

Også råvarer til mad er klar, – nogle til at blive høstet i vores store køkkenhave hvis vejret tillader det.

Adresse

Nygaard
Sperrestrupvej 24
3650 Ølstykke,
Danmark

Ring eller SMS

+45 51500016

Vi taler også engelsk, tysk og fransk.

Email

toveogjohn@mail.tele.dk