PRISER, BETINGELSER OG BOOKING

Kan du leje vores heste til en uledsaget ridetur?

Ja, det kan du godt, –  hvis du kan ride. Langt de fleste der kommer her rider ud på egen hånd med et kort over området. Er du/I urutineret eller lidt rusten er du  velkommen til selv at medbringe en erfaren rytter som du kan ride ud sammen med. Eller booke en guidet tur hos os.

Priser

Ridetur uledsaget men med kort over området –  pr hest: DKK 450,00
Op til 2-2,5 timers ridning

10-turskort – DKK 4050.

Kortet er ikke personligt men køber skal deltage i rideturene.

Tillæg for guide  – DKK 450,00
uanset antal ryttere

Hjelme og chaps –  for DKK 25,- per del.

Gavekort – Ja. Kontakt os for at købe et gavekort

Depositum ved bookning af heste, 50% af totalbeløbet, betales ved bookning

Booking

Hvis du har spørgsmål til leje af heste eller gerne vil booke en ridetur, så ring, send sms eller skriv en mail.

Betingelser

Vores heste er vant til forskellige ryttere, men vi har en vægtgrænse på ca 90 kg (for Maserati og Zarina 75 kg). De er også vant til trafik og er ret robuste. Vi har tillid til, og vi har erfaring med, at vores gæster behandler vores heste godt og overholder de aftaler, vi indgår. Det er vigtigt, at I har tilstrækkelig erfaring og sund fornuft, når I rider ud i naturen.

Du er velkommen til at booke en ridetur hos os. Når tidspunkt er aftalt og vi modtager dit depositum, vil hestene blive reserveret til dig. Hvis vi på grund af vejret, typisk torden, eller stærk blæst, vurderer, at det ikke er forsvarligt at ride ud, vil du få depositummet tilbage eller du kan booke en ny tur. Bliver du selv forhindret og melder det i god tid kan du også flytte til et nyt tidspunkt.

Vær opmærksom på, at al ridning foregår på eget ansvar. Vores heste er forsikrede, men det er vigtigt, at du selv er dækket af en ulykkesforsikring som rytter. Hvis I er under 18 år, skal I ride sammen med en forælder/voksen eller have en skriftlig tilladelse fra en forælder med, når I kommer.

I er velkomne til enten at ringe eller skrive, hvis I har spørgsmål, inden I kommer. På den måde kan vi få afstemt forventningerne inden jeres besøg. Vi ser frem til at høre fra jer!